.

Leverings- en betalingscondities

Privé gegevens

Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Wel sturen wij u onze nieuwsbrief digitaal toe. Mocht u daar geen belangstelling (meer) voor hebben dan kunt u dit kenbaar maken. Wij halen u dan uit ons verzendbestand. U kunt onze nieuwsbrief ook altijd via het internet bekijken.

De voorjaarsproeverij en andere proeverijen worden per nieuwsbrief kenbaar gemaakt. De najaarsproeverij in oktober eveneens via een separate uitnodiging per post indien u daarvoor in ons bestand staat. De proeverijen staan vermeld op de website.

Prijzen

Wij importeren rechtstreeks op fles en en vrac uit diverse landen van herkomst. In onze prijzen zijn geen verzendkosten begrepen waardoor onze prijzen eenduidig zijn.

Bestellen

U kunt uw opdracht opgeven per telefoon 0182 520022, mobiel 06 2307 4514 of via ons e-mailadres info@veldehalewijn.nl

Bij de artikelen is aangegeven of deze per fles, per 6 of 12 flessen gaan. Is het afleveradres niet gelijk aan het factuuradres graag dit vermelden bij uw bestelling. Indien wijnen niet (direct) leverbaar zijn, nemen wij onmiddellijk contact met u op voor overleg c.q. te zoeken naar een eventuele passende wijn. 

Na ontvangst van uw bestelling en betaling nemen wij altijd contact met u op voor het maken van een afspraak voor de levering aan huis.

Betaling

U ontvangt u per post of per email de factuur die u binnen 14 dagen kunt voldoen. De levering van de wijn geschiedt nadat de rekening is voldaan. Bij onze vaste klanten kan de levering voor de betaling liggen, echter dit is van tevoren afgesproken.

Bij onze eigen bezorgdienst kan ook betaling plaatsvinden bij aflevering echter wel met voorafgaande kennisgeving. De eigen bezorgdienst verzorgt de leveringen in Gouda, Reeuwijk, Vlist, Waddinxveen, Haastrecht, Moordrecht, Stolwijk en Gouderak. Overige bestellingen per bode of eigen bezorgdienst.

Aflever- en verzendkosten

Verzendkosten zijn bij ons niet in de flesprijs doorberekend, vandaar onderstaand schema betreft verzending/bezorging

In Gouda (2801 t/m 2809) en directe omgeving: Waddinxveen (2741 t/m 2743), Reeuwijk (2811), Stolwijk (2821), Gouderak (2831), Moordrecht (2841), Haastrecht (2851) en Vlist (2855) wordt franco aan huis afgeleverd bij een bestelling van minimaal inclusief btw € 70,--. Beneden dit bedrag wordt € 8,60 bezorgkosten in rekening gebracht. Bezorging vindt in overleg plaats van dinsdag tot en met zaterdag. 

Overige leveringen in overleg door onze eigen bezorgdienst of per bode afhankelijk van de grootte van de opdracht. Geen bezorgkosten in Nederland (exclusief de Waddeneilanden) bij minimale afname van € 250,00 inclusief btw, anders berekenen wij € 1,45 per fles bij een minimale afname van 6 flessen.

Bij het verzenden van wijn in houten geschenkkisten, gelden de tarieven van Post NL. Voor deze opdrachten dient altijd vooraf telefonisch overleg te zijn. De flessen en kisten worden aangetekend verstuurd en zijn via www.tractrace.nl te volgen. De goederen zijn verzekerd tot een maximumbedrag van € 500,00. Indien de klant kiest voor NIET aangetekend versturen, dan gaat het risico van de goederen direct op de klant over. Voor buitenlandse zendingen vooraf contact opnemen met Van de Velde & Halewijn. 

Teruggave van wijnen

Indien wijnen die u bij ons gekocht heeft, niet bevallen dan kunt u deze binnen één maand na aankoopdatum ongeopend teruggeven. U zorgt zelf voor het terugbrengen c.q. retour zenden van de wijnen. Komen de wijnen in goede staat aan dan zullen wij het betreffende wijnbedrag (exclusief eventueel door u betaalde verzendkosten) op uw bankrekening bijschrijven.

Mocht een wijn kurk hebben (dit kan altijd voorkomen bij dit natuurproduct) dan ontvangen wij deze fles terug en ontvangt u van ons een nieuwe fles. In tweede instantie betalen wij u het wijnbedrag terug.